lunes, 27 de abril de 2020

The simpsons theme por Josep Casanova y Juan Rafael Grau


 BIOGRAFIAS de los interpretes:

Josep Casanova Gàlvez. 

Nàix a Sollana  l'any 1981. Comença els seus estudis a la SUAM del seu poble a 1992,  passa a estudiar grau elemental i mitjà al «Conservatori Professional Agustín Olibert» de Cullera sota els auspicis de J. Àngel Murillo.  Estudia direcció amb Francisco José Valero Castells  i Frank de BuyS.

Ha treballat com a mestre d'iniciació musical, solfeig, clarinet i adults a l'escola de la SUAM de Sollana. Escola mestre Arnau de Tavernes de la Valldigna, escola Pepe Rafaela de Benifairó de la Valldigna. A més d' haver treballat també al conservatori Mestre Vert de Carcaixent, Francesc Penyaroja de la Vall d'Uixó, Tenor Cortis de Dénia, Francesc Tàrrega de Castelló.

Des de ben jove treballa de teclista i saxofinista amb diversos grups de música moderna. Ha actuat en muntatges com «Morocco Bar», dirigit per Magüi Mira (obra de teatre de Teatres de la Generalitat 2002-2003) i al musical «El extraño caso de Jeckyll i Mr. Hyde» amb Raphael. 

  L'any 2003 passa a formar part de l'alumnat del CSMC Salvador Seguí de Castelló, on finalitza amb  Matrícula d'Honor els seus estudis d'interpretació en l'especialitat de clarinet amb J. Esteban Romero.
Forma duet amb la pianista Carlota Pérez Grau desde 2006 realitzant recitals als conservatoris de Castelló, Cullera, Catarroja, Tavernes de la Valldigna escola i auditori.
Realitzà un curs amb Roy Jowitt (clarinet solista de la orquestra simfònica de Londres)
on amplia els seus coneixements interpretatius des d'un prisma més internacional.
Master class amb Michel Arignon (catedràtic del conservatori de París), curset amb Reinhard Weiser (solista de la filarmònica de Viena), cursets amb Juan Vercher Grau i José Cerveró (catedràtics del conservatori superior de València)) o Andrew Marriner (solista de la London Symphony). Actualment estudia amb Enrique Pérez Piquer (solista de l'orquestra nacional d'Espanya).


En 2007/08 cursa un Màster a la Universitat Politècnica de València en l'especialitat de música i audiovisuals graduant-se amb la qualificació de Notable.

Ha assistit d'oient en cursos de direcció de Enrique Garcia Asensio i Jan Cober.

Ha sigut membre de la SUAM de Sollana, Terpandro's Street band, Duet the paty-jazz,  The xinger's band. Ensemble de clarinets del CSMC, big band del CSMC, Orquestra Simfònica del CSMC, Banda Simfònica del CSMC, Theremin Septet (dedicat a la integral de Piazzolla), Duo Contrastes, La Máscara, La Tribu, Vértigo, Strambòtik, Jazz17...
A hores d'ara treballa amb agrupacions com Crash, Quartet d'star, Strambòtik, Guillermo Martín (O.T.), Remembers, Reckless,  Atenèu Musical de Cullera, SIUM de Tavernes de la Valldigna....
També ha fet col.laboracions en discs com “Mirades” de Paco Muñoz, IRP, Amanecer Zulú de Guillermo Martín (O.T.), Rey Gudú, Babylon Rockets, “Con desprecio y entrega” de Los Perros del boogie, a “L’últim heretge” de La gossa sorda...

Des de 2019 és membre del quintet "Llevant Ensemble" i està fent gira amb el cuarteto Nel Cuore amb els quintets de Mozart i Brahms.




Juan Rafael Grau Almiñana.

 Ha sido profesor de los Conservatorios de Granada, Almeria,Dénia y Carcaixent.Actualmente ocupa su plaza en el Conservatorio Profesional de Música "Torrejón y Velasco" de Albacete, es miembro del "Llevant Ensemble" y participa en diferentes agrupaciones camerísticas.


                                        ..........................................................................................................................................................

                    GRACIAS A LOS  MAESTROS JOSEP CASANOVA Y  RAFA GRAU  POR PARTICIPAR Y COLABORAR EN NUESTRO BLOG

                EL VIDEO ES UNA PASADA   Y LA INTERPRETACIÓN MAGNIFICA

                     AGRADECIDOS DE HACERNOS MUCHO MÁS LLEVADERO ESTE CONFINAMIENTO CON VUESTRA MÚSICA

                                        


      

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.