miércoles, 20 de julio de 2016

Tolo Genestar, artista clarinetista revelación,

                                            Presentación de  Bartolomeu Genestar Clarinetista
                       

 Nascut a Ciutadella de Menorca l’any 1991, comença els seus estudis de llenguatge musical i clarinet a l’Escola Municipal del seu poble de mans de Joan Mesquida. Acte seguit, entra al Conservatori de Menorca on aconsegueix el títol de grau mitjà amb Antoni Carrillos. Seguidament, es trasllada al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona on realitza els estudis de grau superior de clarinet ambIsaac Rodríguez i música de cambra amb Guerassim Voronkov. Recentment, ha cursat un postgrau de clarinet a Niça (França) en mans del reconegut clarinetista francèsMichel Lethiec i acabant amb les màximes qualificacions. A part, ha rebut classes de Josep Fuster, Yves Didier,Michael Rusineck, Eduard Brunner, entre altres.
Col·labora habitualment en diferents orquestres i bandes de Balears i Catalunya i també compagina la seva carrera interpretativa amb la música de cambra sent membre del Duo Venti (1r premi Arjau 2012 i premi del públic i finalistes del 8è concurs internacional de les Corts) i membre del Trio Muczynski amb el qui han actuat per JJMM en diversos festivals de Balears i Catalunya. Interessat també per la docència, actualment és professor de clarinet de l’Escola Municipal Roser Cabanas de Cornellà de Llobregat, l’Escola Municipal de Sant Lluís (Menorca) i l’Escola Municipal de Ferreries (Menorca).


 Tolo Genestar es un clarinetista revelación que esta cosechando muchos éxitos en su corta trayectoria profesional.

 Esta es su nueva web: 
http://www.tologenestar.com/#mozart-tour

 Este mes de agosto realizará una gira con la Orquesta Unesco de Barcelona donde interpretará el Concierto de clarinete y Orquesta K622 de Mozart.

 Con su clarinete en La  Selmer Signature revisado y con mejoras acústicas importantes realizadas en nuestro taller de Reparación.

 Gracias Tolo, por depòsitar tu plena confianza en mí trabajo y por ser tan agradecido.
                      Ya formas parte de nuestra comunidad de grandes clarinetistas
                           autores del blog Jose Sales Reparación Viento Madera.

                                                                                         Jose Sales Escribano

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.